Yhteystiedot

Alnus ry
Mastotie 10
68100 Himanka

Alnus ry

 

 Tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on metsäkulttuurin säilyttäminen, edistäminen ja metsien historian ja merkityksen tunnetuksi tekeminen Keski-Pohjanmaalla ja kansainvälisesti sekä maakunnan metsäalan merkkihenkilöiden elämäntyön vaaliminen sekä tähän aihepiiriin liittyvä tutkimus.

Toiminta

Yhdistys järjestää tarkoitukseensa liittyviä näyttelyitä, retkeilyjä, seminaareja, esitelmiä, kilpailuja ja muuta vastaavaa toimintaa, sekä harjoittaa tutkimus-, koulutus- ja tiedotustoimintaa

Metsätietokeskus jäsentää metsäkulttuurin ja metsien merkitystä eri tasoilla, kuten henkilö, tila, kylä, jokilaakso, maakunta ja maailma. Yhdistys toimii yhteistyössä samoja päämääriä toteuttavien yhteisöjen kanssa. Yhdistys on aloittanut toimintansa v. 2000.

 
Mahdollisuus


Alnus ry tarjoaa mahdollisuuden ja  puitteet oman alueen metsäperinteen ja tarinoiden tallentamiseen ja esille saamiseen, olipa kyse sitten maakunnasta, pitäjästä, kylästä, tapahtumasta tai henkilöstä.

Alnus tarjoaa kiinnostavia yhteyksiä ja mahdollisuuden toimia muiden keskipohjalaista metsäkulttuuria arvostavien, mielenkiintoisten ihmisten kanssa hyvässä ja rennossa seurassa.

Liity jäseneksi 

 

Leppä pioneeri metsittymisessä
– Alnus ry metsäkulttuurissa

Muistettavaa:

Uutiset

Yhteystiedot

Alnus ry

Etusivu


kotisivut yhdistykselle