Yhteystiedot

Alnus ry
Mastotie 10
68100 Himanka


Kunniajäsenet


 

mattipalovalokuva2008a-1.jpg

PROFESSORI MMT MATTI PALO ALNUS ry:n kunniapuheenjohtaja

Professori Matti Palolla on ollut keskeinen rooli Alnus ry:n perustamisessa ja myöhemmässä toiminnassa. Hän kuuluu Alnus ry:n perustajajäseniin ja on toiminut hallituksen puheenjohtajana yhdistysen perustamisesta eli vuodesta 2000 alkaen kevääseen 2010. Hän on toiminut lähes kaikkien Alnuksen hankkeiden ja tapahtumien vetäjänä tai johtoryhmän jäsenenä.

Alnuksen hallitus on lokakuun 2010 kokouksessaan Uljaan päivänä päättänyt kutsua Matti Palon Alnus ry:n ensimmäiseksi kunniapuheenjohtajaksi.

Lue lisää täältä

 

pentti_vuollet1970_kuva_eero_huhtala.jpg

METSÄTALOUSINSINÖÖRI PENTTI VUOLLET, Alnus ry:n toinen kunniajäsen

Metsätalousinsinööri Pentti Vuollet Kälviältä kuuluu Alnus ry:n perustajajäseniin. Hän on ollut yhdistyksen hallituksen jäsen alusta eli vuodesta 2000 alkaen.

Pentti on jaksanut ideoida, suunnitella ja toimeenpanna Alnukselle monia tapahtumia sekä olla virittämässä usein eri tavoin Alnuksen toiminnan kehittämistä. Näiden ansioiden perusteella Alnuksen hallitus on kokouksessaan suomalaisuuden ja Snellmanin päivänä 2009 Toholammilla päättänyt kutsua Pentti Vuolteen Alnuksen kunniajäseneksi no 2. Lue lisää täältä

erkki_tunkkari2.jpg

METSÄNHOITAJA ERKKI TUNKKARI, Alnus ry:n ensimmäinen kunniajäsen

Kutsuttu kunniajäseneksi 2008. Kuollut 2009.

 


kotisivut yhdistykselle